Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ 6//11/2012 ΚΑΤΕΡΙΝΗ


2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα σας.
  Χαίρομαι που σας συναντώ.
  Να ξέρετε, ότι όσο κουράγιο παίρνεται εσείς από τις δικές μας κινητοποιήσεις, (στο κέντρο εννοώ), άλλο τόσο παίρνουμε και εμείς κουράγιο όταν βλέπουμε ότι και στις άλλες μεγάλες πόλεις, αλλά και στην περιφέρεια το κίνημα σηκώνεται, παίρνει σάρκα και οστά η ταξική οργάνωση, αναπτύσσεται η ταξική συνείδηση ενάντια και κόντρα στα μέτρα αποπροσανατολισμού ενάντια στην καλλιέργεια αυταπατών.
  Σιγά σιγά μα σταθερά.
  Η αλήθεια είναι ότι χρόνος δεν υπάρχει, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, πρέπει πρώτα και κύρια εμείς οι ίδιοι να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.
  Μακρυά από εμάς η απογοήτευση, γιατί εμείς ξέρουμε ότι η ιστορία είναι με το μέρος μας.
  Εμπρός λοιπόν και καλή δύναμη.

  ΥΓ: Μια ερώτηση μόνον, το μπλοκ είναι επίσημο μπλόκ του ΠΑΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα σας

   Είναι αλήθεια ότι οι μαζικές κινητοποιήσεις στο κέντρο Αθήνα, θεσσαλονικη μας δείνουν κουράγιο και δύναμη να αγωνιζώμαστε και εμείς σε μικρότερα μέρη της Ελλάδας, οσο παρήγορο και ελπιδοφόρο είναι ότι και εκτός του κέντρου κατι γίνεται και αλλού.
   Επισης πολλές φορές και εμείς πάμε Θεσσαλονίκη η και Αθήνα έτσι για να τονωθούμε λίγο :),αλλά υπάρχει η ανάγκη να μένουμε εδώ κάτι να δειξουμε.
   Γενικα όμως πιστεύω ότι το `παιχνίδι` παίζεται κενρικά

   Για την ερώτησή σου....ΥΓ: Μια ερώτηση μόνον, το μπλοκ είναι επίσημο μπλόκ του ΠΑΜΕ;..... σου λέω οτι σε διαβάζω και σένα και όλλους και ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε να είναι επίσημο blog του ΠΑΜΕ.

   Σε παρακαλώ πολύ δές λίγο την ανάρτηση ``ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Όπλο του συστήματος`` σε αυτό το ιστολόγιο στην αρχική σελιδα και κοίτα ένα σχόλιο και την απάντησή μου.

   Καλό σου βράδι και καλή δύναμη.

   Διαγραφή